Loading...

Camperverhuurbedrijven

Een camperverhuurbedrijf is een soort reisbureau dat voornamelijk actief is in de bemiddeling van de verhuur van campers en caravans.

Campings

Een kampeerterrein of camping is een plek met voorzieningen om te kamperen. Hier kan een eigen tent worden opgezet en de vouwwagen, caravan of camper worden neergezet. Veel kampeerterreinen verhuren deze voorzieningen ook of er zijn vergelijkbare vormen van onderdak zoals trekkershutten of zogenaamde Pipo-wagens.

Kampeerwinkels

Reisbureaus

Een reisbureau, reisorganisatie of reisagentschap is een organisatie die bemiddelt tussen aanbieders en afnemers van aan reizen gerelateerde diensten zoals vliegtickets, hotelovernachtingen en activiteiten zoals excursies. Deze diensten kunnen in veel gevallen los van elkaar geboekt worden maar ook als compleet pakket.

Toeristische verhuurkantoors

Een toeristisch verhuurkantoor is een soort reisbureau dat voornamelijk actief is in de bemiddeling van de verhuur van vakantiewoningen.

Touroperators

Een touroperator, ook wel reisorganisator genoemd, is een bedrijf dat pakketreizen samenstelt bestaande uit vervoer (zoals een chartervlucht), verblijf (zoals hotelovernachting), vervoer van de luchthaven naar het hotel en de diensten van een plaatselijke vertegenwoordiger van de reisorganisator, allemaal voor één enkele prijs. Daarnaast kunnen dagtochten, het gebruik van een huurauto en andere keuzes deel uitmaken van het pakket.

Vakantieparken

Een vakantiepark (ook recreatiepark of bungalowpark) is een park met vakantiehuizen die verhuurd worden aan vakantiegangers en toeristen.

Top