Loading...

Allcamps

Allcamps is dé specialist in kampeervakanties met het grootste aanbod van kampeervakanties in Europa. Bij Allcamps kun je kiezen tussen luxe stacaravans, lodgetenten, safaritenten en bungalowtenten.

Bekijk het aanbod

Over Allcamps

Allcamps biedt accommodaties aan van verschillende gerenommeerde kampeerorganisaties zoals Roan Camping Holidays, Go4Camp, Eurocamp, Al Fresco, Homair, Human Travel, Rent a Tent, Albatross Reizen, Venue Holidays en KelAir Campotel. Daarnaast heeft Allcamps ook directe contracten met vele campings in heel Europa.

Inmiddels heeft Allcamps een aanbod van meer dan 650 campings met meer dan 1000 verschillende types accommodaties verdeeld over 10 landen.

Allcamps is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast maakt Allcamps onderdeel uit van Campingvision, de grootste aanbieder van campingvakanties in Europa.

Doelgroep

Een kampeervakantie is een buitenvakantie en iedereen die van dit soort vakanties houdt is bij Allcamps van harte welkom. De door hen gekozen campings zijn alle van goede kwaliteit en beschikken over faciliteiten voor families met kinderen en tieners. Voor alle leeftijdscategorieën is er een uitgebreid animatieprogramma zodat er voor iedereen wat te beleven is.

Met een aanbod van meer dan 900 campings met stacaravans en luxe bungalow- en lodgetenten in Europa is Allcamps dé campingspecialist in Nederland.

Allcamps
Advertentie
Allcamps

Allcamps is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.

Beoordelingen
  • 63 Google reviews 3.3/5

Bekijk het aanbod

Nieuws
Campings met aquapark

2022-06-10 Allcamps heeft een aantal campings die beschikken over een aquapark.
Bron: Allcamps

Hoge kortingen op last minutes in juni en juli

2022-05-20 Allcamps biedt verschillende campings aan met flinke kortingen.
Bron: Allcamps

Meivakantie deals

2022-03-14 Allcamps heeft een special actie: vanaf heden kan er met korting geboekt worden voor accommodaties in de meivakantie.
Bron: Allcamps

Top