Loading...

Ardoer

Ardoer is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 kwaliteitscampings in Nederland. Met locaties door het hele land en een grote diversiteit aan campings, is er voor elke campinggast een passend aanbod.

Bekijk het aanbod

Campings met een hart

Camping Nederland
Ardoer in Nederland

Over Ardoer

Kwaliteit, gastvrijheid en diversiteit

Elke camping kent zijn eigen karakter en heeft typerende kenmerken, wél kijken alle campings met hun neus dezelfde kant op als het gaat om kwaliteit, gastvrijheid en diversiteit. Om kwaliteit te waarborgen, moeten alle campings van Ardoer.com door gasten minimaal beoordeeld worden met een 8,0 of hoger.

Locaties

Ook als het gaat om de locatie, is het aanbod breed. Van campings aan het water in Zeeland, Noord-Holland en Friesland tot bosrijke campings in Gelderland, Limburg, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe. Dit maakt dat een grote doelgroep zich prettig voelt op Ardoer campings. Avonturiers zijn actief in de natuur, families met (kleine) kinderen komen tot rust en senioren genieten van hun oude dag.

Het hele jaar door kamperen

Het vakantieseizoen loopt bij Ardoer.com het hele jaar door en beperkt zich niet alleen tot het hoogseizoen in de zomer. Voorzomeren, nazomeren, herfst- of winterkamperen wordt steeds populairder. Om deze reden zijn Ardoer campings elke maand van het jaar geopend om hun gasten met een grote glimlach te ontvangen.

Het kampeeraanbod van Ardoer is breed. Van basiskampeerplaatsen tot kampeerplekken met privé sanitair: er wordt aan iedereen gedacht. De diversiteit van Ardoer zie je ook terug in de accommodaties. Zo kun je kiezen voor een stoere safaritent, maar ook voor een luxe gemeubileerd vakantiehuis - en alles daar tussenin.

Zoek nu jouw ideale vakantie en boek direct!
Advertentie
Top