Loading...

BoerenBed

BoerenBed is voor iedereen die houdt van dat knusse vakantie sfeertje, maar ook op zoek is naar een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur. De BoerenBed Tenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, privé douche, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken. Bij BoerenBed ga je terug in de tijd, terug naar de basis én de belangrijke dingen in het leven en samen genieten.

Bekijk het aanbod

Familievakantie bij de boer

Camping Nederland
BoerenBed in Nederland
Camping Verenigd Koninkrijk
BoerenBed in Verenigd Koninkrijk

Over BoerenBed

Bij BoerenBed ervaar je het boerenleven, je verblijft op een prachtige rustig gelegen boerderij in een unieke accommodatie. De accommodaties zijn ruim, comfortabel en beschikken over een privé toilet en douche. Alles draait bij BoerenBed om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Op dit moment heeft BoerenBed 30 locaties in het Verenigd Koningrijk en 32 in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen charme en is uniek, per locatie worden er verschillende soorten activiteiten aangeboden. Gezinnen brengen hun vakantie graag door bij BoerenBed. Meer dan 90 procent van de gasten heeft gezegd dat hun verblijf ‘uitstekend’ of ‘zeer goed’ was.

Doelgroep

Het product is vooral gericht op gezinnen met kinderen tot 13 jaar, wonende in stedelijke gebieden, waarvan (veelal) beide ouders werken.

Glamping op de boerderij bij het BoerenBed
Advertentie
BoerenBed
Beoordelingen
  • 6 Google reviews 4.8/5

Bekijk het aanbod

Nieuws
Groepsweekenden in 2022

2021-12-30 Boerenbed.nl heeft in 2022 een nieuw concept: exclusieve groepsweekenden op de boerderij, gasten kunnen de tenthuisjes bij de boerderij huren. In totaal zijn er 58 weekenden in Nederland en België inclusief unieke locaties zoals Ameland en Terschelling.
Bron: BoerenBed

Verlenging flexibel boekingsgarantie

2021-09-06 Boerenbed heeft de flexibele boekingsgarantie verlengd tot en met 30-09-2021.
Bron: Boerenbed

Top