Loading...

Family Holidays

Family Holidays biedt sinds 2003 luxe kampeervakanties aan. De luxe tenten staan op top campings aan de Costa Brava in Spanje.

Bekijk het aanbod

Over Family Holidays

Wij hebben inmiddels voor honderden gezinnen een vakantie op de campings verzorgd. Gasten die u reeds voor zijn gegaan weten dat ze op een hartelijke ontvangst op de camping kunnen rekenen. Daarnaast vinden wij service en een goede schoonmaak van de tent ook erg belangrijk. Kortom alles is erop gericht om u en uw familie een geweldige kampeervakantie te bezorgen.

Family Holidays biedt sinds 2003 luxe kampeervakanties aan. De luxe bungalowtenten en safaritenten staan op top campings aan de Costa Brava in Spanje. Wij hebben inmiddels voor honderden gezinnen een vakantie op de campings verzorgd. Gasten die u reeds voor zijn gegaan weten dat ze op een hartelijke ontvangst op de camping kunnen rekenen. Daarnaast vinden wij service en een goede schoonmaak van de tent ook erg belangrijk. Kortom alles is erop gericht om u en uw familie een mooie campingvakantie te bezorgen.

Family Holidays
Advertentie
Family Holidays
Beoordelingen
  • 16 Google reviews 4.7/5
Waarom Family Holidays?
  • Mensen met een gezin (de kinderen +/- t/m 16 jaar)
  • Jonge gezinnen met kleine kinderen (niet gebonden aan schoolvakantie, Juni aanbieding)
  • Ouderen 55+ (Juni aanbieding)

Bekijk het aanbod

Top