Loading...

FarmCamps

Een Farmcamps boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe tent bij de boer. De locaties zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen.

Bekijk het aanbod

Hooi Hooi! Luxe logeren bij de boer

Over FarmCamps

Bij Farmcamps logeren met vrienden, familie en collega's in luxe tenten; Glamping op en top! Farmcamps is het alternatief voor grootschalige bungalow- en stacaravanparken en campings waar je je eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.

Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in het hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

Natuurlijk de boerderij op met het hele gezin!

Ontsnappen uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij. Een Farmcamps boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame en avontuurlijke belevenis voor kinderen. De boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd. Bij Farmcamps kun je logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, paarden maneges/ pension en veehouderijen.

Vijf goede redenen om een boerderijvakantie te boeken!

  1. Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
  2. Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.
  3. Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.
  4. Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.
  5. Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

FarmCamps is een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier en avontuur op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zo veel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Slapen doe je in een luxe, gezellige en compleet ingerichte tent met of zonder badkamer, jij kiest. Pakje koffers en ga mee op avontuur! Overdag ga je op stap met de boer, knuffelen met de dieren, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur en spelenderwijs leren over de boerderij. Samen genieten van het buitenleven, maar ook tijd voor jezelf terwijl de kinderen het boerenerf ontdekken. FarmCamps! Echt leuk, moet je ook eens doen!

FarmCamps
Advertentie
FarmCamps
Beoordelingen
  • 7 Google reviews 4.3/5

Bekijk het aanbod

Top