Loading...

Roompot

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, zowel aan de kust als in het bos.

Bekijk het aanbod

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot

Camping België
Roompot in België
Camping Duitsland
Roompot in Duitsland
Camping Frankrijk
Roompot in Frankrijk
Camping Italië
Roompot in Italië
Camping Kroatië
Roompot in Kroatië
Camping Nederland
Roompot in Nederland
Camping Oostenrijk
Roompot in Oostenrijk
Camping Spanje
Roompot in Spanje

Over Roompot

Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009 en de introductie van Roompot Reizen in 2010, heeft Roompot Vakanties haar aanbod uitgebreid tot meer dan 200 vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland en België.

De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe villa’s, bungalows, chalets, familie villa's, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is in de afgelopen 50 jaar van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider met een internationaal aanbod in Duitsland, België en Frankrijk. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Kamperland.

Roompot Vakanties heeft haar vakantiepark activiteiten de afgelopen jaren uitgebreid met andere diensten, waaronder vastgoedbeheer en speciale zorgvoorzieningen waaronder nierdialyse en zorg ter plaatse om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun verdiende vakantie te genieten.

Advertentie
Roompot

Bekijk het aanbod

Nieuws
Nieuw aanbod binnen- en buitenland

2022-05-16 Roompot heeft het aanbod weer uitgebreid met een aantal mooie parken en daarnaast is BungalowNet nieuw in het aanbod bij Roompot.
Bron: Roompot

Rebranding Qurios-parken

2022-05-12 Roompot heeft een tijd geleden de Qurios-parken opgenomen in hun aanbod.
Bron: Roompot

Top