Loading...

Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

Bekijk het aanbod

Dé specialist in camperreizen

Camping Australië
Travelhome in Australië
Camping Canada
Travelhome in Canada
Camping Duitsland
Travelhome in Duitsland
Camping Nieuw-Zeeland
Travelhome in Nieuw-Zeeland
Camping Noorwegen
Travelhome in Noorwegen
Camping Verenigd Koninkrijk
Travelhome in Verenigd Koninkrijk
Camping Verenigde Staten
Travelhome in Verenigde Staten
Camping Zuid-Afrika
Travelhome in Zuid-Afrika
Camping Zwitserland
Travelhome in Zwitserland

Over Travelhome

Oorspronkelijk begonnen in de jaren '80 als aanbieder van Amerikaanse campers in Nederland. De vraag of er ook vanuit Nederland campers gehuurd konden worden in de Verenigde Staten en Canada zorgde voor een grote ommekeer in het aanbod van de reizen en mogelijkheden. In 1986 werd gestart met het bemiddelen van campervakanties naar de VS en Canada. Wegens groot succes is toen besloten in het opvolgende jaar om Travelhome compleet te gaan richten op dit product en de verhuur van campers in Nederland stop te zetten.

Nu, 28 jaar later, mag Travelhome zich met trots dé camperspecialist van Nederland noemen en is Travelhome marktleider op het gebied van camperreizen naar Amerika en Canada. Daarnaast is er een ruim aanbod op verschillende andere bestemmingen.

Als camperspecialist mag je van Travelhome een uitgebreide kennis verwachten over camperreizen en over de bestemmingen van hun reizen. Al hun medewerkers gaan daarom ieder jaar op studiereis met een camper door een van hun bestemmingen. Zij kunnen je dus uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings. Ze denken met je mee tijdens iedere stap van de voorbereiding van je reis. Wil je meer weten over hun medewerkers en hun persoonlijke reiservaring?

Je kunt Travelhome vertrouwen

Travelhome is een reisdochter van de ANWB. Ook zijn zij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Ze zijn dus een betrouwbare reisorganisatie. Neem dit niet alleen van ons aan, maar ook van hun reizigers! Op deze pagina vind je de beoordeling van Travelhome, gegeven door de reizigers.

Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen.

Travelhome
Advertentie
Travelhome

Travelhome is aangesloten bij ANVR, ANWB, Calamiteitenfonds, IATA en SGR.

Beoordelingen
  • 80 Google reviews 4.5/5

Bekijk het aanbod

Nieuws
Vanaf 2 mei weer naar Nieuw-Zeeland

2022-03-16 Bij Travelhome kun je weer een offerte aanvragen voor camperreizen naar Nieuw-Zeeland!
Bron: Travelhome

De mooiste camperreizen door Europa

2022-03-10 Travelhome biedt weer verschillende camperreizen door Europa aan voor een mooie prijs.
Bron: Travelhome

Top