Loading...

Vacanze col Cuore

Vacanze col Cuore is een trots familiebedrijf met 4 Luxe Glamping Resorts, 3 Camping Boutique’s en 1 Residence. In Italië bevinden de bestemmingen zich aan het Gardameer, Idromeer, in het hart van de Toscaanse Maremma en in de heuvels van de Chianti en in Nederland in Overijssel.

Bekijk het aanbod

Over Vacanze col Cuore

Vacanze col Cuore biedt unieke Glamping vakantiebestemmingen, gelegen in een prachtige omgeving waarbij zeer veel aandacht is besteed aan luxe, comfort, ruimte, privacy, quality time en rust. Dit in combinatie met uitstekende service ter plaatse en voorzieningen als zwembaden met glijbanen, Top Class restaurants, animatie met activiteiten, pizza bakken en disco's. Maar ook aan de volwassenen wordt gedacht en organiseert Vacanze col Cuore activiteiten, zoals wijnproeverijen & Italiaanse avonden. Kortom genieten voor jong en oud.

De vakantieverblijven van Vacanze col Cuore bestaan onder andere uit Glamping Safaritenten, Lodgetenten, Air Lodges, Spotty Lodges, uiteraard allen voorzien van privé sanitair. Naast de Glamping verblijven zijn er ook ruime compleet ingerichte Cottages Next, Coco Suites, Bohemian Lodges, luxe villa’s en appartementen.

Vacanze col Cuore. Your Glamping & more holidays in Italië én Nederland!

Glamping resort e camping boutique in Italia! Case mobili e tende glamping in riva al Lago di Garda e in Toscana per una vacanza open-air unica, in coppia o in famiglia.

Vacanze col Cuore
Vacanze col Cuore Glamping and more
Advertentie
Vacanze col Cuore
Beoordelingen
  • 5 Google reviews 5.0/5
Waarom Vacanze col Cuore?
  • Nederlands/Italiaans familiebedrijf
  • Glampingspecialist
  • Unieke Glamping accommodaties
  • Populaire vakantiebestemmingen in Italië en in Nederland

Bekijk het aanbod

Top