Loading...

Vakantiepark Drouwenerzand

In Camping - Bungalowpark het Drouwenerzand kun je genieten van een vakantie in een bungalow, camping of hotel. De verschillende accommodaties bevinden zich in hetzelfde vakantiepark en bieden tevens toegang tot het attractiepark Drouwenerzand.

Bekijk het aanbod

Het voordeligste pretpark van Europa!

Camping Nederland
Vakantiepark Drouwenerzand in Nederland

Over Vakantiepark Drouwenerzand

Drouwenerzand is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het attractiepark Drouwenerzand heeft naast attracties ook een unieke all-in formule; snacks, frites, dagsoep, vers fruit, koffie, thee en ranja is onbeperkt verkrijgbaar. Dit maakt dat de vakanties niet alleen heel plezierig zijn, maar ook heel voordelig! Het vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving te midden van uiteenlopend natuurschoon. Denk hierbij aan hunebedden aangrenzend aan het park en rondom het park. Hunebedhoofdstad Borger is op 2 km afstand. Bos, heide en zwemplassen zijn binnen handbereik met fiets- en wandelroutes. In het laagseizoen worden bungalows ook aangeboden voor tijdelijke woonruimte.

Drouwenerzand Attractiepark, het Voordeligste Pretpark van Europa! De entree is altijd inclusief alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade en softijs! De attracties en speeltoestellen zijn gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd en net daarboven. Naast het attractiepark is er ook een vakantiepark met een Boomhut, Lodges, Vakantiehuizen, Familiehotel en Camping. Het park is gelegen in de prachtige provincie Drenthe waar naast het Attractiepark nog veel meer te beleven en te zien is!

Vakantiepark Drouwenerzand
Douwenerzand
Advertentie
Vakantiepark Drouwenerzand
Beoordelingen
  • ANWB beoordeling
  • 6254 Google reviews 4.4/5

Bekijk het aanbod

Top