Loading...

Voordeeluitjes

Bij Voordeeluitjes is een hotelovernachting nooit zomaar een hotelovernachting, en een verblijf op een vakantiepark nooit zomaar een vakantie. Voordeeluitjes is namelijk dé expert in het aanbieden van unieke hotel- en vakantieparkarrangementen. Dat betekent dat je altijd vele leuke extra's kunnen verwachten, zoals bijvoorbeeld een diner, een welkomstdrankje, gratis gebruik van een eventueel aanwezige wellnessruimte of een entreekaartje voor een nabijgelegen pretpark of dierentuin. Ook worden er speciale arrangementen als stedentrip-, all inclusive-, fiets- en wandelarrangementen aangeboden.

Voordeeluitjes biedt je een exclusieve ervaring bij hun overnachting. De altijd gunstige prijs wordt aangeboden door middel van verschillende arrangementen waardoor je voor een voordelige prijs kan genieten van de beste arrangementen.

Voordeeluitjes, actief sinds 2007, biedt meer dan 7500 van deze unieke aanbiedingen bij hotels en vakantieparken in zowel Nederland als over de grens, met name in Duitsland en België. Het merk is onder meer bekend van uitingen in tijdschriften als de Libelle, de Margriet, de Avrobode en de ANWB Kampioen, de TrosKompas, dagbladen als het AD en de Telegraaf en tv-spotjes op de Nederlandse televisie.

In 2020 is Voordeeluitjes uitgeroepen als Populairste website Hotels & Accommodaties bij de Website van het Jaar verkiezingen. Daarnaast is het de winnaar van de Zoover Awards als Populairste Hotelaanbieder in 2016, 2017 & 2019.

Bekijk het aanbod

Camping België
Voordeeluitjes in België
Camping Duitsland
Voordeeluitjes in Duitsland
Camping Frankrijk
Voordeeluitjes in Frankrijk
Camping Italië
Voordeeluitjes in Italië
Camping Nederland
Voordeeluitjes in Nederland
Camping Oostenrijk
Voordeeluitjes in Oostenrijk
Camping Spanje
Voordeeluitjes in Spanje

Over Voordeeluitjes

Naast samenwerkingen met de leukste unieke en kleinschalige hotels van Nederland, Duitsland en België werkt Voordeeluitjes ook samen met grote ketens als Van der Valk Hotels, Bildenberg, Amrath Hotels, Bastion Hotels, Postillon en NH Hotels. Het aanbod aan vakantieparken bestaat onder meer uit de mooiste EuroParcs, Droomparken, Landal Greenparks, Oostappen, Topparken en Roompot Vakantieparken.

Het al zeer ruime aanbod aan hotels en vakantieparken van Voordeeluitjes wordt nog iedere dag aangevuld.

De hotel- en vakantieparkarrangementen en de service worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,3, en 96% van de klanten beveelt Voordeeluitjes aan. Dit blijkt uit meer dan 40.000 beoordelingen door onafhankelijke partijen KiyOh en The Feedback Company.

Het team van Voordeeluitjes is een enthousiast team, dat zich al tien jaar inzet voor de leukste hotelaanbiedingen tegen de scherpste prijs. Hierdoor zijn ze uitgegroeid tot de kampioen in (hotel-)arrangementen, met meer dan 7500+ aanbiedingen in binnen- en buitenland.

Voordeeluitjes is dé specialist in het aanbieden van hotel- en vakantieparken arrangementen. U heeft keuze uit meer dan 7500 arrangementen in binnen- en buitenland. In veel gevallen betaalt u pas op de locatie! UPDATE CORONAVIRUS: kijk op onze website voor de veelgestelde vragen met betrekking tot het coronavirus We hebben een divers aanbod voordelige arrangementen klaar staan. De béste acties staan zoals altijd online en worden continu ververst en aangevuld. Boek nu een last minute uitje of boek alvast voor later in het jaar uw uitje met gunstige annuleringsvoorwaarden!

Voordeeluitjes
Advertentie
Voordeeluitjes
Beoordelingen
  • 345 Google reviews 4.1/5
Waarom Voordeeluitjes?
  • Voordeeluitjes biedt méér dan 7500+ arrangementen aan met uniek voordeel
  • Je betaalt in vrijwel alle hotels pas bij aankomst
  • Je ontvangt direct een bevestiging van je aanvraag
  • Voordeeluitjes streeft ernaar binnen één dag een boeking definitief te bevestigen
  • Voordeeluitjes is alle dagen van het jaar telefonisch bereikbaar
  • Voordeeluitjes zorgt een optimale prijs & kwaliteit verhouding

Bekijk het aanbod

Nieuws
Nieuwe deals

2022-03-31 Voordeeluitjes heeft een deal die zij graag willen uitlichten. Het gaat hierbij om de 3-daagse Minicruise Noorwegen.
Bron: Voordeeluitjes

Scherpe deals

2022-03-23 Voordeeluitjes heeft een aantal scherpe deals op een rijtje gezet.
Bron: Voordeeluitjes

Lentespecials

2022-03-10 Bij Voordeeluitjes zijn de lentekriebels al goed voelen. Zij zijn namelijk gestart met de Lentespecials!
Bron: Voordeeluitjes

Lentespecials

2022-03-02 Bij Voordeeluitjes kun je de lentekriebels al goed voelen. Zij zijn namelijk gestart met de Lentespecials
Bron: Voordeeluitjes

Top