7 resultaten


Wis je selectie

Campingvakanties

Hedesunda Camping

Zweden / Gävleborgs län / Hedesunda

Hedesunda Camping


kampeerplaats


Parkachtige camping op een eilandje in de Dalälven in een water- en bosrijke omgeving, bereikbaar via een brug. De niet afgebakende staanplaatsen liggen op een iets hellend grasveld met groepjes bomen. Voor tentkampeerders is er kookgelegenheid. De camping biedt begeleide mountainbiketochten aan. Met een roeibootje kan men naar een drijvende sauna varen. Er is een strand met enkele dennenbomen en rotsen, een zwem- en twee bootsteigers. In 2020 winnaar in de categorie 'de mooiste charmecamping'.

Skotteksgården Camping & Stugby

Zweden / Västra Götalands län / Ulricehamn

Skotteksgården Camping & Stugby

max. 6 personen


Ruim opgezette knusse camping met vlakke verharde plaatsen met gras erbij. Aparte tentplaatsen onder de eikenbomen met uitzicht op het Åsunden-meer. Op 300m van de camping bevindt zich daar ook het kindvriendelijke strand met zwemgelegenheid. Goede mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Långasjönäs Camping & Stugby

Zweden / Blekinge län / Asarum

Långasjönäs Camping & Stugby

max. 6 personen


Wonderschoon gelegen camping met Nederlandse eigenaar, midden in Långasjönäs reservaat. Camping en huisjes met prachtig uitzicht op het meer, gelegen in een oase van rust. Gezinsvriendelijk en mooi strand. Warmste zwemwater van heel Blekinge.

Bromölla Camping Och Vandrarhem

Zweden / Skåne län / Bromölla

Bromölla Camping Och Vandrarhem


kampeerplaats


Dit kampeerterrein bestaat uit twee velden. Eén ervan ligt bij het meer. Een fietspad en hoge bomen scheiden het veld van het water. De staanplaatsen liggen aan weerszijden van de paden. Ze zijn afgebakend, maar niet afgescheiden. Langs het meer loopt een wandel- en fietspad. Er zijn kajaks te huur. Het strand ligt in een baai en heeft veel last van getijdenverschillen. Bij eb is het water moeilijk bereikbaar.

Långasjönäs Camping & Holiday Village

Zweden / Blekinge län / Asarum

Långasjönäs Camping & Holiday Village


kampeerplaats


De camping ligt aan de rand van een natuurreservaat en een meer. De plaatsen bevinden zich zowel op een open terrein als in een loofbos. Er zijn mogelijkheden om elektrische auto's te laden. Vanaf de camping starten wandelroutes. Boten, kano's en kajaks zijn te huur. Het meer is geschikt voor zwemmen en vissen. Er is een zandstrand met steigers, zwemtrappen en -platform, een talud voor rolstoelen, een afgebakend zwemgedeelte voor kinderen en aangrenzende ligweide.

Naturcamping Lagom

Zweden / Värmlands län / Uddheden

Naturcamping Lagom


kampeerplaats


De natuurcamping ligt aan het meer Lillsjön waarin gezwommen kan worden en in het bos aan de rand van het dorp. De staanplaatsen liggen op gras en zijn deels afgebakend. Er zijn ook 2 hostels voor kort verblijf. De camping streeft naar duurzaamheid en doet aan afvalscheiding en werkt met biologisch afbreekbare middelen. Vanaf de camping zijn tal van kano- en wandelroutes. In de huiskamer kun iets drinken en gezellig een spelletje doen. De camping ademt een sfeer van rust, eenvoud en warmte uit.

Kallsedets Fjällcenter

Zweden / Jämtlands län / Järpen

Kallsedets Fjällcenter

kampeerplaats


Het terrein ligt aan het Juvuln Meer en vlak bij de 336. Een alternatieve route naar Noorwegen voor wie de E14 wil mijden. Het grootste deel van de staanplaatsen op dit open terrein heeft uitzicht over het meer. Vlak bij is een kleine buurtsupermarkt met een benzinepomp. In het café op het terrein wordt koffie, broodjes en natuurlijk de Zweedse Kanelbullar geserveerd. In de bibliotheek zijn Nederlandse boeken en tijdschriften te leen. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap