18 resultaten


Wis je selectie

Campingvakanties

Hoeve Zeeland

Nederland / Zeeland / Veere

Hoeve Zeeland

BoerenBed tent max. 6 personen


Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee vinden we BoerenBed Hoeve Zeeland. Het is een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. Vanuit de tenten ervaar je het dagelijkse leven op de boerderij van dichtbij en word je omgeven door het typisch Zeeuwse laagland. Een vakantie op Hoeve Zeeland is de ideale kans om alle facetten van het Boerenleven van dichtbij te ervaren. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven want naast de dieren en boerenactiviteiten is er een hooizolder waar het ook met minder mooi weer onwijs spannend is.

De boerenfamilie houdt een gemengd agrarisch bedrijf met 75 stuks melkvee, enkele vleeskoeien en een aantal akkers met onder andere maïs, aardappelen en bloemkool. Op de BoerenBed boerderij vind je naast de koeien ook schapen en kippen. Wie weet kun je tijdens je vakantie zien hoe een kalfje geboren wordt, hoeveel melk een koe nu eigenlijk geeft... of wat er allemaal bij komt kijken voordat een bloemkool in de supermarkt ligt! Wie eens een paar dagen het echte boerenleven wil proeven is hier op de Zeeuwse klei aan het juiste adres, maar natuurlijk is er ook volop gelegenheid tot ontspanning. Het strand is slechts 15 minuten fietsen, maar ook het gezellige Middelburg met z'n terrasjes en musea ligt al aan de horizon. Voor de kleintjes zijn er verschillende speel- en dierentuinen in de buurt.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Het Boshuis

Nederland / Gelderland / Vierakker

Het Boshuis

vakantiewoning max. 6 personen


BoerenBed ?t Boshuis is een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker (gemeente Bronckhorst) en is eigendom van de Familie Rietman (Hank en Hermien met hun zoon Paul). ?t Boshuis is rond 1650 opgericht, oorspronkelijk als dorsschuur voor het kasteel Hackfort. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Daar mogen gasten zelf hun eigen groentes plukken, mits dit uiteraard volgroeid is. Boerengolf spelen, fietsen of wandelen met dieren: bij ?t Boshuis kan het allemaal! Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen helpen om de dieren te voeren (uiteraard in overleg) of tegen kleine vergoeding een wandeling maken met een ezel.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden niet toegestaan. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Landhoeve op de Veluwe

Nederland / Gelderland / Elburg

Landhoeve op de Veluwe

BoerenBed tent max. 6 personen


De BoerenBed boerderij Landhoeve op de Veluwe is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattem en Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht. Tevens ligt De Landhoeve te midden van prachtige stranden, bossen, zandverstuivingen en heidevlaktes. Landhoeve op de Veluwe is zéér geschikt voor jonge kinderen!

Het is een kleinschalige BoerenBed boerderij omringd door weilanden en maisvelden. Je geniet hier van de natuur, rust, gastvrijheid en vele dieren. Er zijn koeien, geiten, schapen, varkens, kippen, poezen, konijnen en cavia?s. In de avond kan je zelfs met een beetje geluk de vleermuizen en uilen voorbij zien vliegen. Bekijk prachtige zonsondergangen en rooster marshmallows bij de gezamenlijke kampvuurplek. Boer Peter laat graag zien hoe Koe Klara met de hand wordt gemolken, je mag het zelf natuurlijk ook wel even proberen! Verder is er een knuffelschuur, een zandbak, een trampoline, schommels, een glijbaan en een hooiberg om in te spelen.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

De Kalverweide

Nederland / Overijssel / Kallenkote

De Kalverweide

BoerenBed tent max. 6 personen


Vlakbij de meren van de Weerribben en de Drentse bossen ligt deze BoerenBed melkveehouderij in het karakteristieke boerendorpje Kallenkote. Het is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto naar het pittoreske Giethoorn, op loopafstand van het bos en liggend aan een authentieke klinkerweg. Het is ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Utrecht. De authentieke Boerderij straalt geschiedenis uit. Er is een grote verscheidenheid aan dieren, de knuffelvarkentjes Spekje & Lapje, de wandelezels Lucky & Layla, zeldzame Speckled Face schapen met hun lammetjes, konijntjes, cavia's: teveel om op te noemen! Op deze boerderij zijn er de pony's Polly en Samira en tinker merrie Nikki. Ze zijn er dol op om geknuffeld en gepoetst te worden!

In de naastgelegen Boerderij staan meer dan 100 koeien, die met behulp van een vrijwillig melksysteem zelf kunnen kiezen wanneer ze gemolken worden. Op De Kalverweide wonen heel veel jonge koeien en kalfjes die gevoerd mogen worden. Trek je overall maar aan! Naast de landwinkel is op de Boerderij een moestuin met groente & kruiden. Heerlijk genieten dus! In de omgeving fiets je op de nieuwe huurfietsen de meest prachtige routes naar het natuurgebied De Weerribben, Nationaal Park Dwingelderveld of natuurgebied Het Drentsch-Friese Wold. 

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Hoeve De Pippert in de Betuwe

Nederland / Gelderland / Ophemert

Hoeve De Pippert in de Betuwe

BoerenBed tent max. 6 personen


Midden in de Uiterwaarden van de Waal vinden we BoerenBed locatie Hoeve de Pippert. Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn 'struin- en pontjesroutes' en op de Linge is het mogelijk om geweldige kanotochten te maken. De Boerderij ligt op een klein uurtje rijden van Utrecht. Hoeve de Pippert is een Boerderij opgebouwd in 1845. Tegenwoordig is het een modern grootschalig melkveebedrijf. De boerenfamilie melkt rond de 180 koeien en heeft nog ongeveer 130 stuks extra jongvee. Er zijn ook veel loslopende kippen, je kunt hier de eieren zoeken in alle hoeken en gaten! Voor de kinderen is de mogelijkheid de boer te helpen bij het voeren van de kalfjes.

Naast de BoerenBed Tenten wonen er een aantal dieren zoals een geit en een paard, die verzorgd en geaaid kunnen worden! Achter de koeienstal vind je de Slinger-schuur waar je kunt slingeren, springen en ravotten in het hooi. Naast de Boerderij ligt het Mariabos, waar spannende ontdekkingstochten en hutten gemaakt kunnen worden. Op de Boerderij is een extra Groepstent aanwezig. Hier kun je gezellig met z'n allen rond het open vuur zitten en spannende verhalen met elkaar delen. Hoeve de Pippert ligt tegenover Kasteel Ophemert. De lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. De Boer neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de Uiterwaarden. Zo zie en leer je nog eens wat over dit bijzondere stukje Nederland!

Op deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

De Lange Weide

Nederland / Drenthe / Dwingeloo

De Lange Weide

BoerenBed tent max. 6 personen


Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap vind je BoerenBed Boerderij De Lange Weide. Het is ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Utrecht. De Boerderij is helemaal ingericht voor kinderen... een waar kinderparadijs! Natuurlijk zijn er heel veel boerderijdieren zoals ezels, kalkoenen, geit 'Tante Jannie', een mini varkentje, kippen (iedere ochtend mag je een vers eitje rapen), maar ook cavia's, katjes en konijnen om te knuffelen. In het voorjaar zijn er lammetjes van een boer uit de buurt die je de fles mag geven; je mag de boer volop helpen met de verzorging van al deze dieren. De ervaren ruiters mogen op de pony's en paarden rijden, maar iedereen mag ze verzorgen en borstelen! Regelmatig zijn er 'paardenmeisjes' om hierbij te helpen en te begeleiden.

Met de skelters kun je over het BoerenBed erf rijden en er is een grote trampoline. Verder kun je je helemaal uitleven bij het 'Boeren Spetterpret'; lekker spelen met zand en spetteren met de waterpomp om zo je eigen zandkasteel te bouwen, omgeven door een watergracht. Ook is er een ruimte met leuke verkleedkleren. De Lange Weide is een melkveehouderij met ongeveer 50 koeien. Boer Rik melkt 2x per dag de koeien en via een speciale loopbrug boven de melkstal kun je van dichtbij kijken hoe dit gaat. Boerin Marian houdt er van om haar gasten in de watten te leggen; zo bakt ze iedere dag vers brood en speciaal op deze Boerderij zijn er 'kookkratten' te bestellen om zelf op de houtgestookte kachel in de tent of buiten in de openlucht boven een houtvuur een maaltijd te bereiden. Ofwel een kant-en-klare stoofschotel (vers bereid) die u in de 'buitenstove' kunt verwarmen. De gezellige pizza-avonden zijn ook zeker een aanrader! Verder tref je in de boerderijwinkel een ruime sortering aan voor dagelijkse boodschappen.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Hoeve de Betuwe

Nederland / Gelderland / Dreumel

Hoeve de Betuwe

BoerenBed tent max. 6 personen


BoerenBed Hoeve de Betuwe ligt in het plaatsje Dreumel, in Gelderland, op de rand van de Betuwe. Deze boerderij bereik je in 50 minuten vanaf Utrecht, en ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal. De familie Cruijsen heet je van harte welkom op deze biologische boerderij. Geniet van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte.

Hoeve de Betuwe is een biologische boerderij en bestaat voornamelijk uit melkkoeien. Deze worden twee keer per dag gemolken en jij mag helpen! Daarnaast is een groot deel van de boerderij landbouw met producten als pompoen, zoete maïs, groene bonen, suikerbieten en wortelen. Hier kunnen ?s avonds dus heerlijke gerechten van worden gemaakt! Naast de melkkoeien vind je op de boerderij ook herten, konijnen en kippen.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Hoeve Waterschap

Nederland / Friesland / Echtenerbrug

Hoeve Waterschap

BoerenBed tent max. 6 personen


In een prachtig weids gebied tussen de Friese meren en de Weerribben vinden we BoerenBed Hoeve Waterschap. Deze Boerderij ligt op iets langer dan een uur rijden vanaf Utrecht. Hoeve Waterschap is een sfeervolle karakteristieke stolpboerderij en stamt uit het jaar 1850. De familie woont als 3e generatie op deze locatie en houdt de traditie in stand. In de oude schuur, waar de oude houtconstructie nog mooi zichtbaar is, staan de jonge kalfjes, konijntjes en cavia's. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en knuffelen met de dieren. Ook staan hier Janneke en Montana, twee lieve pony's die het heerlijk vinden om vertroeteld en geborsteld te worden. Op de boerderij zijn er 100 koeien die gemolken worden. Er is een speciale koeienkijkruimte gemaakt waar je van dichtbij de hele dag kunt kijken bij het melken van de koeien. In het voorjaar zijn er lammetjes die je de fles mag geven.

Naast de dierenweide zijn er voor de kinderen een schommel, glijbaan, zandbak, speelhuisje en een fierljep slootje. Vanuit je BoerenBed tent loop je zo het weiland in, waar je tussen de schapen of koeien door bij de dijk komt en waar je een mooie zwem- en kanosteiger vindt. In de leuke boerderijwinkel tref je een ruime sortering aan voor dagelijkse boodschappen, het Friese Us heit bier is zeker een aanrader!

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

TaarTenTuin

Nederland / Noord-Holland / Aarlanderveen

TaarTenTuin

BoerenBed tent max. 6 personen


Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je BoerenBed boerderij TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart. In slechts 30 minuten van Utrecht bereik je deze boerderij. Ook Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Woerden en Gouda zijn met een half uurtje te bereiken. Ontdek het boerenleven bij TaarTenTuin, een prachtige boerderij uit 1790! Anton en Marisca zijn trotse eigenaren van BoerenBed TaarTenTuin. Op het erf lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, je ziet meteen dat het een bijzondere locatie is. Je vindt hier onder andere een veelzijdigheid aan boerderijdieren. In ieder stalletje is wel iets te beleven: er zijn kippen, schapen, varkens, koeien, konijnen, poezen en honden Willem en Piet. In het voorjaar worden de boerderijdieren uitgebreid met lammetjes. Bij de buurmanege is er de mogelijkheid om pony te rijden. TaarTenTuin is kleinschalig en heeft in de oude stal een sfeervolle herberg ingericht waar je van heerlijke taart, een dikke boterham met boerenkaas en goede koffie en thee kunt genieten. Verder is het goed toeven in het zonnetje op de prachtige binnenplaats. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkeltje in de oude stal waar groenten, zuivel en wijn worden verkocht. Er is altijd wat te beleven bij TaarTenTuin: lekker ravotten of bijvoorbeeld ronddobberen in een roeibootje of slootje springen! Ook heeft iedere tent zijn eigen barbecue en een kampvuurplaats.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden niet toegestaan. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met toilet en privé douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Boerderij Ameland

Nederland / Friesland / Hollum

Boerderij Ameland

BoerenBed tent max. 6 personen


Luxe kamperen op de BoerenBed boerderij op Ameland! Deze boerderij is een schapen en paarden houderij. Je kan hier helpen bij het voeren van de schapen en boer Douwe leert je graag van alles over het mooie eiland Ameland. De boerderij is op ongeveer 3 kilometer van het strand, dus ideaal voor een geweldige zomervakantie!

De BoerenBed tenten staan op een prachtige plek met een uitzicht over het weiland, de dijk en de duinen. Op hetzelfde weiland staan vaak de paarden of schapen te grazen. Voor de kinderen is er volop ruimte om veilig te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de boerderij. Er zijn meerdere speeltoestellen op het erf, een trampoline en een zandbak.

Bij deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap