Loading...

BBI Travel

BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en is sinds 2005 gevestigd in een nieuw kantoorpand op Groningen Airport Eelde.

Bekijk het aanbod

Specialist voor reizen naar Ierland, Noorwegen, IJsland, Zweden, Finland, Canada en Hurtigruten

Over BBI Travel

Na meer dan veertig jaar in de binnenstad van Groningen te zijn gevestigd werd het vanwege de snelle groei van het bedrijf noodzakelijk uit te zien naar een ruimere behuizing. BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavië, Canada en recentelijk Mauritius.

Diverse topproducten zoals wintersport in Lapland en een zonvakantie naar Mauritius maken van BBI Travel een échte allround reisorganisator.

BBI Travel is één van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een échte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens is BBI Travel vertegenwoordiger van Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is je reis bij ons in vertrouwde handen.

Wintersport in Noorwegen
Advertentie
BBI Travel

BBI Travel is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds, IATA en SGR.

Beoordelingen
  • 8 Google reviews 3.5/5

Bekijk het aanbod

Top