Loading...

Go4Holiday

In 2006 werd Go4Holiday opgericht in een klein kantoor in Elshout onder de 'paraplu' van de European Camping Group, bekend van de merken Go4Camp & Roan Camping Holidays. In de afgelopen jaren is Go4Holiday uitgegroeid van kleine organisatie naar een professioneel middelgroot reisbedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan camping-reisproducten. Sinds 2014 behoort Go4Holiday samen met Allcamps tot CampingVision, de grootste internationale speler op de Europese campingmarkt.

Bekijk het aanbod

Campingvakanties in heel Europa

Camping België
Go4Holiday in België
Camping Denemarken
Go4Holiday in Denemarken
Camping Duitsland
Go4Holiday in Duitsland
Camping Frankrijk
Go4Holiday in Frankrijk
Camping Griekenland
Go4Holiday in Griekenland
Camping Hongarije
Go4Holiday in Hongarije
Camping Italië
Go4Holiday in Italië
Camping Kroatië
Go4Holiday in Kroatië
Camping Nederland
Go4Holiday in Nederland
Camping Oostenrijk
Go4Holiday in Oostenrijk
Camping Portugal
Go4Holiday in Portugal
Camping Slovenië
Go4Holiday in Slovenië
Camping Slowakije
Go4Holiday in Slowakije
Camping Spanje
Go4Holiday in Spanje
Camping Tsjechië
Go4Holiday in Tsjechië
Camping Zweden
Go4Holiday in Zweden
Camping Zwitserland
Go4Holiday in Zwitserland

Over Go4Holiday

Go4Holiday, Dé camping specialist

Go4Holiday heeft een uitgebreid aanbod aan campingvakanties in 10 Europese vakantielanden. In het assortiment vind je meer dan 600 topcampings in o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Kroatië. Op de meeste campings wordt een grote variatie aan stacaravans, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten geboden. In het assortiment tref je onder meer de stacaravans en tenten van vele andere Europese organisaties die accommodaties op topcampings aanbieden.

Betrouwbaar

Go4Holiday is lid van alle belangrijke brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

Kennis van Zaken

De bestemmingen en accommodaties variëren in kwaliteit van 3 tot 5 sterren. Go4Holiday stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de accommodaties die ze aanbieden. Jaarlijks trekken ze er dan ook meerdere malen op uit om de accommodaties aan een persoonlijke inspectie te onderwerpen.

Doelgroep

Klanten van Go4Holiday zijn voornamelijk gezinnen, de meeste campings zijn alle gemakken voorzien en beschikken over faciliteiten voor families met zowel grote als kleine kinderen. Voor alle leeftijdscategorieën is er een uitgebreid animatieprogramma zodat er voor iedereen wat te beleven is. Daarnaast zien we dat vooral in het laagseizoen veel van de accommodaties bezet worden door stellen zonder kinderen van zeer uiteenlopende leeftijden (van 20+ tot 65+). Op de meeste campings zijn groepen jongeren niet toegestaan.

Advertentie
Go4Holiday

Go4Holiday is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.

Beoordelingen
  • 16 Google reviews 3.3/5

Bekijk het aanbod

Top