Loading...

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is een vakantiepark in Ouddorp en is gelegen op slechts 900 meter afstand van de zee en het strand. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen om de hoek wat het de ideale vakantiebestemming maakt voor een actieve en een ontspannen vakantie. Het aanbod bestaat uit luxe vakantiehuizen vlak achter de duinen van Ouddorp aan zee.

Bekijk het aanbod

Voel je vrij op Vakantiepark De Klepperstee

Camping Nederland
Vakantiepark De Klepperstee in Nederland

Over Vakantiepark De Klepperstee

Faciliteiten

Er is een klein aantal faciliteiten te vinden op het vakantiepark. Zo zijn er uitdagende speelvoorzieningen, binnen én buiten, voor de kids. Ook is er een enthousiast animatieteam in het hoogseizoen die leuke activiteiten organiseert. Aan waterpret geen gebrek dankzij de natuurlijke zwemvijver. Deze is volledig omheind en bestaat uit drie verschillende bassins van 40, 80 en 140 centimeter diep. Bij de zwemvijver staat daarnaast een barrelsauna, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Voor een uitgebreid diner of een lekker hapje en een drankje zijn gasten van harte welkom in Bistro Skål, Zweeds voor proost, wat past bij de Scandinavische stijl en interieur van het gebouw. Gasten vervelen zich geen moment dankzij de parkfaciliteiten en de prachtige ligging nabij de Noordzee met talloze mogelijkheden voor activiteiten.

De accommodaties van Vakantiepark De Klepperstee hebben een unieke uitstraling en zijn luxe ingericht. De vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 6 personen. Elk huisje heeft zijn eigen bijzondere naam. Zo kunnen gasten verblijven in ‘t Kroaje, Oep, Ark Shelter, De Hoage, Huus van Hanse, Kleproos, Duunroos, Wikkel en Wikkelhouse. Extra bijzonder zijn de tiny houses Wikkel en Wikkelhouse, welke bestaan uit 24 lagen golfkarton waarvan (bijna) alle materialen geschikt zijn voor hergebruik. Elk vakantiehuis beschikt over een sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken, moderne badkamer, heerlijke bedden en een (vlonder)terras met meubilair. Ook zijn in een aantal accommodaties honden toegestaan.

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver. Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Vakantiepark De Klepperstee
Advertentie
Vakantiepark De Klepperstee
Beoordelingen
  • 594 Google reviews 4.1/5
Faciliteiten
  • Gratis parkeerruimte
  • Keuken in sommige kamers
  • Kindvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wifi
  • Zwembad
Waarom Vakantiepark De Klepperstee?
  • Luxe en unieke vakantiehuizen
  • Vlak bij de Noordzee
  • Natuurlijke zwemvijver

Bekijk het aanbod

Top